"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Douglas

Finn en rabattkode og spare penger på Douglas | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Få en gratis Douglas gave ved kjøp over 499 kroner. Tilbude gjelder så langt lageret rekker.

Vilkår

Kjøp utvalgte varer som er merket og nedsatt inntil 20% hos Douglas.

Vilkår

Kjøp leppestifter og sminke hos Douglas fra 40 kroner og spar.

Vilkår

Kjøp sminke hos Douglas, og få opptil 20% rabatt.

Vilkår

Du kan få 2 valgfrie gratisprøver hos Douglas

gaveinnpakni
annet

Vilkår

Hos Douglas kan du få gratis gaveinnpakning. Velg kort og send personlig hilsen gratis!

Utgåtte tilbud fra Douglas

-35%

Stort Douglas SALG innen pleie: Spar opptil 35% på krem til ansiktet, rensekrem, shower gel og mer

-35%

SPAR på sminke – Kjøp sminke på SALG hos Douglas, og få opptil 35% RABATT

-25%

Douglas SALG på HÅRPLEIE: SPAR opptil 25% på shampoo, hårkur, fønelotion og mer

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Douglas

Douglas er blitt et synonym for skjønnhet og mangfold. De tilbyr kundene et stort utvalg av ulike produkter i forskjellige kategorier: hudpleie, makeup, dufter og mer. Produktene de selger kommer fra ulike merker, så du kan velge mellom kjente luksusmerker og designermerker, nye trend-merker eller ukjente brands med kvalitetsprodukter som de velger ut for deg. Bortsett fra Norge, har Douglas butikker og nettbutikker i Tyskland, Nederland, Portugal og Tyrkia, dette og lang tradisjon er noe som i seg selv garanterer kvalitet, men de stoler seg også over å tilby en god service og en rekke fordeler – du kan alltid finne Douglas rabattkode, ulike tilbud og gode overraskelser på sidene deres.

douglas rabattkode

Finn de beste produktene i Douglas-nettbutikken

Siden Douglas tilbyr en rekke ulike produkter, har de organisert nettsida si slik at du kan finne frem det du leter etter lett og raskt. Først og fremst kan du velge mellom ulike kategorier: perfyme, pleie, makeup og hår. Under parfyme-kategorien kan du velge produkter for ham eller henne – deodoranter, bodylotion, dusjpleie, kroppspleie, såpe, etterbarberingsvann og mer. Under pleie finner du ulike produkter for ansikt, kropp, hånd og fot, samt produkter for barn og sommer. Der finner du dagpleie, øyepleie, håndpleie, fotpleie, antiaging-produkter, solkrem, selbruner, rens, pleie for barn og mer. Er du glad i makeup, er Douglas perfekt nettbutikk for deg. Under denne kategorien finner du alt til ansikt, øyne, lepper eller negler, i tillegg til koster og tilbehør. Der finner du pudder, concealer, leppestift, lip-gloss og lip-balm, øyeskygger, mascara, neglelakk, neglepleie og mye mer. Under hår-kategorien finner du all slags shampoo (til farget hår, fint hår, normalt hår, skadet eller tørt hår…), balsam og hårpleie, børster, kammer og stylingtilbehør som krølletang og hårjern og mer. I tillegg til disse kategoriene finnes det kategorier som salg – der du finner produkter til en kjempegod pris, eller sommer, vinter og lignende kategorier som inneholder produkter til en sesong. Det er også mulig å velge produkter etter varemerke eller bruke søkefeltet ved å skrive nøkkelord eller merke du leter etter. Som en del av god service tilbyr Douglas beauty tips og Beauty Academy og all slags ulike fordeler i tillegg. Vi hjelper deg å spare ved å handle hos Douglas! De tilbyr en rekke muligheter til det.

douglas rabattkode

Spar på beauty-produkter – bruk Douglas rabattkode eller andre fordeler

Douglas tilbyr deg 2 valgrfrie gratisprøver, gratis frakt (over 600 kroner) og gratis gaveinnpakking. Hvis du abonnerer på nyhetsbrevet deres, får du konkurranser, eksklusive tilbud og tips og råd på e-post. Under Salg-kategorien kan du kjøpe ulike produkter med rabatt på opptil 30%, eller finne ulike tilbud som, f.eks. “3 for 2” å alle hårprodukter eller ulike gavekoder og rabattkoder. Husk at Douglas gir 2 gratisprøver for hver bestilling. Velg mellom vareprøver for ham eller henne og bli kjent med nye produkter helt gratis! En annen fordel er gratis innpakking og gratis kort – sender du noe i gave, pakker Douglas-teamet det inn helt gratis, og du kan også legge ved et personlig kort i gaven: bare skriv inn teksten og velg design av kortet og de skriver det ut.

Finn en god Douglas rabattkode på SparPedia

Vi i SparPedia er alltid på jakt etter nyeste rabattkoder, kuponger, spesielle tilbud og salg hos mer enn 200 nettbutikker i Norge. Derfor kan vi hjelpe deg å spare ved å handle hos Douglas. Leter du etter Douglas rabattkoder, er du på et godt sted. Vi er eksperter i å finne rabattkoder og eksklusive tilbud! Vi liker å spare, og vi liker å hjelpe deg å spare. Sjekk inn hva vi har plukket opp for Douglas: fra fri frakt, over fordelsklubb eller outlet, til eksklusive kampanjer – vi finner alt og prøver å oppdatere sidene regelmessig. Ønsker du å bestille produkter fra Douglas og spare? Sjekk våre rabattkoder og tilbud og spar! Finner du ikke det du leter etter i denne butikken, kan du gjerne sjekke ut andre nettbutikker vi samarbeider med, og finne gode rabatter og tilbud. Vi tilbyr ulike sparetips, gjør det selv oppskrift og guider i tillegg, og det er verdt å sjekke dem også.

Hvordan funker det? Med Douglas er det samme som med alle andre butikker og nettbutikker vi tilbyr. Du kan lese mer om nettbutikken, samt finne ulike rabattkoder, tilbud, salg og mer på sidene våre. Da velger du rabattkoden eller tilbudet du er interessert i. Da blir du enten sendt til butikken (hvis det f.eks. er et tilbud eller en salg) eller får du relevante rabattkoden og så blir sendt til nettbutikken. SparPedia hjelper deg å spare på Douglas, samt på kosmetikk, skjønnhetsprodukter, klær, sminke, mote, elektronikk og tilbehør, bøker, flybilletter, reiser og mye mer. Sjekk alle butikker vi tilbyr og gjør ekte røverkjøp! Beste rabatter, rabattkoder, tilbud og salgskampanjer ligger bare et par klikk unna.