"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Bangerhead

Finn en rabattkode og spare penger på Bangerhead | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Kjøp i Bangerhead outlet og spar opptil 70%

Vilkår

Når du handler hos Bangerhead får du 1 poeng for hver krone. Når du samler opp 2500 poenger, får du en bonussjekk på 100 kroner du kan bruke ved neste bestilling.

Vilkår

Fri frakt for alle bestillinger på over 499 kroner.

Vilkår

Bli med i Bangerhead lojalitetsprogram så du kan samle op Bangerhead poenger og spare.

Utgåtte tilbud fra Bangerhead

-25%

Bangerhead FEIRER Black Friday og spanderer! 25% RABATT PÅ ALT

-75%

Stort HØSTSALG hos Bangerhead – SPAR opptil 74%!

-20%

Bangerhead STORT MAKEUP SALG: Spar 20% på ALL MAKEUP!

Guider

Les en relatert artikkel og finn ut hvordan du kan spare penger i hverdagen.

Om Bangerhead

“Experts in beauty” er slagordet til Bangerhead, og det er noe de virkelig er. I denne nettbutikken kan du finne tusenvis av gode produkter i kategorier som hår- og hudpleie, kropp og spa, parfyme, makeup, negler, samt stylingverktøy. Bangerhead ble grunnlagt i 2008 i Sverige med tanken å skape en butikk som svarer på den moderne kvinnens eller mannens behov og ønsker når det gjelder kosmetikk. I dag er de en av ledende butikker i Skandianvia på sitt område, og de tilbyr produkter fra kjente varemerker som Decleor, Dermalogica, Macadamia, Kerastase, ghd, bareMinerals, Clarins og andre. De tilbyr også råd og hjelp av autoriserte hudterapeuter og profesjonelle frisører, rask levering og ingen tollavgift.  Husk at Bangerhead rabattkode kan hjelpe deg å spare enda mer.

bangerhead rabattkode

Bangerhead rabattkode, bonuspoenger og andre fordeller hjelper deg å spare

Bangerhead prøver alltid å være ledende nettbutikk i sitt område, og derfor tilbyr de både gode produkter, gode priser og god service. Blant annet er det ingen tollavgift på produktene du kjøper hos dem, samt bonuspoenger på alt du kjøper. Lojalitetsprogrammet deres fungerer slik at du får antall poenger som er basert på summen du handler varer for. Disse poengene løser du inn mot en bonuscheck du kan bruke for å handle hos Bangerhead. 50 kroner får du for 2000 poenger, mens du kan få opptil 1000 kroner (15 000 poenger). Handler du til over 500 kroner, er det fri frakt, og det er som sagt ingen tollavgift. Finner du en Bangerhead rabattkode, kan du spare enda mer på dine yndlingsprodukter så det er noe vi anbefaler. Med over 150 000 fornøyde kunder, nettbutikker i Norge, Sverige og Finland, lang tradisjon og god service, er Bangerhead en av de mest populære nettbutikker innen makeup og hår- og hudpleie, så det bare er å besøke sidene deres å bestille deg noe fint!

Hva finner du i Bangerhead-nettbutikken

Bangerhead tilbyr tusenvis av høyvbalitetsprodukter innen makeup og hud- og hårpleie, og de er fordelt i flere kategorier: Hårpleie (shampoo & balsam, hårkur & treatments, styling, hårfarge, samt børster og tilbehør), Kropp & SPA (kroppsfukt, kroppsrengjøring, sol & tan for kropp, hender & føtter, hårfjerning, skjønnhetsapotek), Parfyme (hjem, kvinne, mann), Hudpleie (ansiktsfukt, ansiktsrens, mists, essences & toners, masker & treatments, sol & tan), Makeup (base, øyne, øyenbryn, lepper, børster & tilbehør, kinder, toalettmapper), Negler (neglelakk, negleverktøy, remover, gift set & kits), stylingverktøy (krølltang, rettetang, varmespoler, hårføner), Menn (hårpleie, hudpleie, barbering & grooming). Det finnes også Premium-kategori, der du kan velge mellom de beste varemerkene Bangerhead tilbyr: Dermalogica, BareMinerals, Clinique, CLarins, Decleor, ghd, MD Formulations, Elizabeth Arden, Youngblood og andre.

bangerhead rabattkode

Du kan jo også alltid benytte deg av Søk-funksjonen og bare skrive det du leter etter i søkefeltet, noe som gjør det lettere å finne produktene du er interessert i. Og i tillegg er det smart å sjekke What’s New for nyeste produkter, samt Salg-kategorien for ekte røverkjøp.

Finn en god Bangerhead rabattkode på SparPedia

Vi i SparPedia er alltid på jakt etter nyeste rabattkoder, kuponger, spesielle tilbud og salg hos mer enn 200 nettbutikker i Norge. Derfor kan vi hjelpe deg å spare ved å handle hos Bangerhead. Leter du etter Bangerhead rabattkoder, er du på et godt sted. Vi er eksperter i å finne rabattkoder og eksklusive tilbud! Vi liker å spare, og vi liker å hjelpe deg å spare. Sjekk inn hva vi har plukket opp for Bangerhead: fra fri frakt, over fordelsklubb eller outlet, til eksklusive kampanjer – vi finner alt og prøver å oppdatere sidene regelmessig. Ønsker du å bestille produkter fra Bangerhead og spare? Sjekk våre rabattkoder og tilbud og spar! Finner du ikke det du leter etter i denne butikken, kan du gjerne sjekke ut andre nettbutikker vi samarbeider med, og finne gode rabatter og tilbud. Vi tilbyr ulike sparetips, gjør det selv oppskrift og guider i tillegg, og det er verdt å sjekke dem også.

Hvordan funker det? Med Bangerhead er det samme som med alle andre butikker og nettbutikker vi tilbyr. Du kan lese mer om nettbutikken, samt finne ulike rabattkoder, tilbud, salg og mer på sidene våre. Da velger du rabattkoden eller tilbudet du er interessert i. Da blir du enten sendt til butikken (hvis det f.eks. er et tilbud eller en salg) eller får du relevante rabattkoden og så blir sendt til nettbutikken. SparPedia hjelper deg å spare på Bangerhead, samt på kosmetikk, skjønnhetsprodukter, klær, sminke, mote, elektronikk og tilbehør, bøker, flybilletter, reiser og mye mer. Sjekk alle butikker vi tilbyr og gjør ekte røverkjøp! Beste rabatter, rabattkoder, tilbud og salgskampanjer ligger bare et par klikk unna.