"Vi viser deg, hvordan du kan spare penger!"

Rabattkode til Aktiv Trening

Finn en rabattkode og spare penger på Aktiv Trening | Oppdatert mars 2017

Vilkår

Bli abonnent av Aktiv Trening nå og få med en flott løpejakke fra CRAFT på kjøpet: 3 nummer + jakke for bare 149 kr.

Vilkår

Få en Craft Prime-løpejakke til en verdi av 600 kr for kun 249 kr – samt et abonnement på hele 6 blader.

Om Aktiv Trening

Er du en ivrig treningsentusiast? Eller går du kanskje rundt med dårlig samvittighet og tenker at du skulle jo ha trent – det er bare så vanskelig å finne tid og motivasjon til å sette i gang. Aktiv Trening er et treningsmagasin som bugner over av gode tips og informasjon om sunn livsstil og trening. Vi garanterer at du ikke kommer til å slite med manglende motivasjon etter å ha tatt en titt i dette bladet!  Følg med på om det finnes en tilgjengelig Aktiv Trening rabattkode – så kan du spare penger ved innmelding!

Aktiv Trening rabattkode

Få inspirasjon til å komme i form

Kanskje er det merkelig å påstå at man blir i bedre form av å lese et blad? Vi hevder likevel at dette informative magasinet kan gi deg det siste, lille puffet ut av godstolen. Aktiv Trening har gunstige innmeldingsvilkår, og spanderer treningsklær som velkomstgave når du bestiller abonnementet.

Sjekk om du kan finne en Aktiv Trening rabattkode!

Du kan spare gode penger ved å holde øynene åpne for rabattkoder og andre tilbud. Ved å spandere en løpsjakke ved påmelding, viser Aktiv Trening at de er seriøse i sitt mål om å hjelpe folk til å leve et mer aktivt liv.